יום ראשון, יולי 3, 2022

Orice boală poate fi depăşită? Cum se vindecă organismal de la sine?

Orice boală poate fi depăşită? Cum se vindecă organismal de la sine?

Prezentarea Medalionului „Bosmat” creat de Oren Zarif – un medalion care a ajutat mii de oameni din toată lumea. 

Zarif este cunoscut pe toate canalele media din Israel şi din jurul lumii ca o persoană care a ajutat cu succes numeroşi oameni cu ajutorul metodei sale unice de tratament. 

Mintea noastră poate aplica un control maxim asupra organismului, dacă doar doreşte să facă acest lucru. Întrebarea este cum vă puteţi determina mintea să dorească să o facă? Secretul rezidă în medalionul Bosmat, care a ajutat nenumărate persoane care sufereau de diferite probleme de sănătate.

Medici şi cercetători de înaltă autoritate – toţi au fost trataţi. Mulţi oameni de pe tot globul descoperă în prezent că o metodă unică de tratament cucereşte întreaga lume, reuşind – contrar tuturor aşteptărilor – să ajute multe persoane cu medalionul Bosmat.

 

Dincolo de metoda dezvoltată de Oren Zarif pentru a ajuta oamenii care nu au găsit nicio soluţie în medicina convenţională şi care au venit la clinica sa zilnic, Zarif a dezvoltat medalionul energetic care conţine minerale şi amestecuri speciale. Medalionul Bosmat poate fi utilizat pentru a trata o varietate largă de probleme, chiar şi atunci când pacienţii sunt în incapacitatea fizică de a vizita clinica sau se află în ţări îndepărtate. 

Se spune că remediul multor boli poate fi găsit în natură. Problema însă este că pe măsură ce ştiinţa şi tehnologia progresează, este dificil să identificăm resursele naturale şi să ne bucurăm de acestea. Chiar şi în antichitate, spiritiştii şi înţelepţii recunoşteau proprietăţile vindecătoare ale cristalelor şi amestecurilor speciale, care ajutau mulţi oameni. Din zorii istoriei, aceşti înţelepţi au utilizat ingrediente naturale pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea şi pentru a se proteja împotriva problemelor fizice şi emoţionale.

Metoda se bazează pe formula unică, inclusă în cristalele şi amestecurile naturale ale medalionului Bosmat creat de Oren Zarif. Medalionul, despre care vom elabora mai jos, conţine minerale speciale, substanţe magnoterapeutice şi câteva ingrediente de calitate care, prin substituire endotermică şi fierbere de către Oren Zarif, se transformă într-o combinaţie de succes pentru a ajuta organismul uman să devină mai puternic şi să genereze procesul de autovindecare.

Cine este Oren Zarif?

Oren Zarif este un pionier al terapiei subconştientului, cunoscut expert internaţional – printre cei mai buni din lume – pentru tratamentul subconştient prin psihokinezie şi tratamente energetice. Zarif este cunocut şi recunoscut în toată lumea, având apariţii la zeci de canale de televiziune din Israel şi din străinătate, inclusiv Sky News, National Geographic, Fox şi multe altele.

Conform domnului Zarif, care a dezvoltat medalionul Bosmat de mulţi ani: „Toate bolile din lume sunt cauzate în mod echivoc de probleme în câmpul energetic al corpului”. Conform acestuia, „Radiaţiile celulare, antenele electrice, schimbarea globală a climei, poluarea şi multe altele duc la blocaje energetice care determină organismul să opereze la un nivel energetic diferit, făcând loc pentru diferite boli precum forme severe de cancer, apariţia a diferite tumori, boli cardiace, accident vascular cerebral, Alzheimer, screloză multiplă, hipetensiune, diabet, orbire şi multe altele”. 

În ultimele două decenii, Zarif a tratat cu succes un număr nesfârşit de cazuri. În prezent, acesta oferă medalionul Bosmat oamenilor care au dificultăţi în a ieşi din casă sau care nu se pot deplasa la programările din cadrul clinicii. 

Secretele Medalionului Bosmat

Medalionul Bosmat stimulează procesele naturale de vindecare ale organismului şi deblochează meridianele. Este un medalion din metal care conţine minerale şi forţe energetice speciale care ajută oamenii să depăşească numeroase probleme. Medalionul este alcătuit din câteva minerale şi substanţe magnetoterapeutice meticulos preparate care ajută organismul să genereze procese de autovindecare.

Cum funcţionează?

 

Medalionul este comprimat cu substanţe speciale la care Zarif a reuşit să aplice pulsuri de energie monocromatică, absorbite de amestec şi diferite minerale pe baza emisivităţii lor bifactoriale. În urma procesului endotermic, materialele sunt stimulate într-o stare metastabilă cu o durată de viaţă reîncărcabilă, pe baza schimburilor energetice care apar la nivelul purtătorului. 

În termeni simpli, este similar încălzirii substanţei într-un cuptor cu microunde, dar spre deosebire de microunde care operează de cele mai multe ori într-o bandă de energie îngustă şi CW, energia lui Zarif este generată de multiple frecvenţe şi pulsuri care sunt specific adaptate problemei fiecărui pacient. 

Conform acestuia: „Două ore cu medalionul în jurul gâtului pacientului sunt suficiente pentru a cauza emiterea energiei stocate în compusul special printr-un proces lent exotermic şi difuz, deschizând toate blocajele energetice şi meridianele blocate, încurajând organismul să înceapă procesul de vindecare”.

Este important de observat că odată ce pacientul stă jos, o dată pe zi, după-amiaza şi/sau seara, şi plasează calm medalionul la gât, acesta este expus la radiaţii terapeutice. Toate materialele identifică temperatura corpului şi generează o emisie bazată pe emisivitatea pacientului. 

Zarif explică: “La terminarea tratamentului, după îndepărtarea medalionului, culoarea aurei se schimbă pe măsură ce materialele revin energetic la starea lor de bază, ducând la o schimbare în indexul refractiv, care are un impact asupra coeficienţilor spectrali de retur. Desigur, este important să utilizaţi medalionul în mod regulat şi este ineficient când este transferat de la o persoană la alta, luând în considerare faptul că materialele sunt adaptate la spectrul energetic al unei anumite persoane, ca o cheie sau cod de bare”.

 

Cum energizează Oren Zarif materialele din medalion pentru a putea acţiona şi ajuta oamenii?

Similar încărcării wireless prin utilizarea inducţiei electromagnetice pentru a încărca o baterie cu o baterie electrică prin aer, Oren Zarif, fără niciun contact fizic, transmite pulsuri energetice la diferite frecvenţe, în funcţie de diagnosticul pacientului. Pulsurile sunt de frecvenţă foarte redusă, prin urmare, pot traversa un interval imens fără atenuări semnificative, activând tratamentul pacientului şi procesul de vindecare într-un mod similar încărcării wireless. 

De ce formula de tratament a medalionului Bosmat generează atât de multă mirare în rândul a mii de pacienţi?

 

Zarif pregăteşte medalionul Bosman şi îl adaptează energetic la fiecare dintre pacienţii săi din toată lumea după înţelegerea în profunzime a problemei prin intermediul website-ului. Medalionul Bosmat este livrat în ~7-10 prin poştă rapidă. 

Oren Zarif nu este doctor, iar metoda sa nu este o alternativă la medicina convenţională.

Medalionul Bosmat este, de asemenea, foarte important pentru persoanele sănătoate pentru a le proteja şi consolida sistemul imunitar.