יום ראשון, יולי 3, 2022

Nu poate fiecare boală să depășească modul în care corpul se vindecă singur?

Tratamentul folosind Fiolele Bosmat – Magia Vindecării
Creierul este considerat ca fiind organul responsabil pentru toate acțiunile corpului uman. Creierul controlează la maximum corpul în conformitate cu voința cuiva. Cum putem face ca creierul nostru să dorească ceva? Cu Fiolele Bosmat, dovada clară. Tratamentul cu Fiolele Bosmat s-a dovedit a fi eficient pentru mii de pacienți și suferinzi de toate tipurile de boli care afectează corpul uman. Fiolele Bosmat sunt o metodă unică de tratament dezvoltată de Oren Zarif considerată ca fiind inovatoare și ajută la vindecarea organismului în cazuri dificile. Care este fundalul din spatele dezvoltării acestui tratament?

Zarif a tratat cu succes persoanele cu dizabilități, paralizii, care au suferit accidente vasculare cerebrale, cancer, boala Parkinson, probleme cu vasele de sânge, probleme cardiace severe, hernie de disc, fibromialgie, tensiune arterială, orbire, psoriazis, depresie, schizofrenie, probleme de fertilitate, probleme cu funcționarea rinichilor, probleme hepatice și altele boli. Cum o face?

 

Aflați mai multe despre Fiolele Bosmat

Mii de oameni de știință, medici și profesioniști din domeniul sănătății au fost uimiți să descopere că metoda inovatoare de tratament a lui Oren Zarif a avut un mare succes la nivel mondial și că acesta reușește să trateze boli grave și dureri cu ajutorul Fiolelor Bosmat. Deci, care este formula magică a acestor fiole? Fiolele Bosmat conțin minerale și amestecuri speciale care s-au dovedit a fi salvatoare.

Minunile vindecării energetice a lui Oren Zarif

Cele mai multe boli ale corpului uman se dezvoltă ca urmare a unor situații stresante, a presiunii, anxietății, a fluxului de energie anormal și a abundenței altor motive diverse. Prin urmare, nu înțelegem întotdeauna de ce cineva este bolnav. Oren Zarif este un expert de top în domeniul vindecării, tratând mii de oameni din întreaga lume cu metoda psihokinezei de 30 de ani. El explică faptul că cauzele bolilor pot include radiații celulare, antene electrice, schimbări climatice globale, poluarea aerului și multe altele.

 

„Toți acești factori creează blocaje energetice”, spune Zarif și adaugă: „ca urmare, sistemele corpului încep să funcționeze defectuos din punct de vedere energetic și încep să se dezvolte

multe boli, cum ar fi cancere severe, focare de diferite tumori, boli cardiace, accidente vasculare cerebrale, Alzheimer, scleroză multiplă, tensiune arterială, diabet și orbire. Toate bolile existente la nivel mondial apar fără echivoc din tulburări ale câmpului energetic al corpului uman.”

Zarif a fost publicat și a devenit cunoscut pe toate canalele media din Israel și din întreaga lume, reușind să demonstreze fără îndoială că puterile sale speciale îi pot ajuta pe cei cu boli. Se pot număra pe degetele de la o mână cazurile în care tratamentul nu a avut succes – o minoritate trivială în comparație cu succesul excepțional pe care îl au tratamentele sale la nivel global.  

The treatment is not medical and is not a substitute for conventional medicine.
The method of treatment is not scientific, the results of treatment are individual from person to person.

Tratament energetic unic

Persoanele care suferă de boli precum cancer, dizabilități, ocluzii vasculare, accidente vasculare cerebrale, scleroză multiplă sau paralizie au fost tratați de cei mai buni medici fără succes și au obținut rezultate semnificative cu Oren Zarif în ciuda tuturor prognozelor. Prin metoda unică a lui Zarif, precum și prin abilitățile sale remarcabile, el tratează și ajută nenumărați pacienți și suferinzi din întreaga lume.

Suferiți de vreo problemă medicală? Corpul dumneavoastră se chinuie să-și revină? Acesta este un semn că câmpurile de energie ale corpului sunt blocate. 

Formula Bosmat ajută numeroși pacienți și suferinzi din întreaga lume – pentru pacienții care nu sunt în măsură să zboare și să primească tratament, Zarif pregătește fiolele Bosmat și le expediază direct către ei oriunde în lumr. Tratamentul este exclusiv extern și scopul său este de a deschide zonele blocate din câmpul energetic al corpului, astfel încât organismul să poată genera un proces de vindecare pentru simptomele existente de care suferă pacientul. 

Fiolele sunt destinate exclusiv utilizării externe și nu înlocuiesc în nici un fel tratamentele convenționale. În lichidul Bosmat sunt comprimate cristale și ajutoare speciale asupra cărora Zarif a reușit să emită impulsuri de energie la frecvențe monocromatice specifice. Aceste impulsuri sunt absorbite de către diferitele materiale și minerale.

Formula Bosmat pe care Oren Zarif o încorporează în tratamentele sale este îmbunătățită cu ajutorul unor metode unice, cu combinația metodei psihokinezei. Ingredientele sunt pregătite chiar de Zarif și le adaptează personal fiecărui pacient în funcție de nevoile lor energetice. Această metodă ajută nenumărați pacienți și suferinzi de o mulțime de boli. „De obicei, 10 fiole sunt expediate în străinătate după ce înțeleg în profunzime problema de care suferă pacientul prin intermediul site-ului”, spune Zarif. Fiolele sunt experiate cu un curier rapid și ajung în termen de 7-10 zile lucrătoare.

De ani de zile, Oren Zarif demonstrează că atunci când blocajele energetice se deschid, corpul inițializează un proces de vindecare și revine la starea sa anterioară, așa cum au afirmat mii de pacienți. Prin urmare, este important să fie deschise canalele ale câmpurilor de energie blocate în interiorul corpului.

Cum funcționează această metodă?

Lichidul Bosmat conține cristale comprimate și ajutoare unice, pe care Zarif a reușit să radieze impulsuri de energie la frecvențe monocromatice specifice. Impulsurile de energie sunt absorbite în amestecul substanței și al diferitelor minerale. Amestecul acestor substanțe evocă o stare de energie metastabilă, cu o durată de viață care poate fi încărcată în timp ce schimbările energetice au loc în interiorul persoanei care utilizează Bosmat. Potrivit lui Zarif: „Este suficient un tratament cu 10 fiole Bosmat, astfel încât energia blocată stocată în compusul unic să fie emisă într-un proces lent, exoterm și difuziv. Prin împrăștiere unghiulară, toate blocajele energetice și meridianele blocate care există în corp se deschid și corpul începe să creeze un proces de vindecare.”

Este important să rețineți că lichidul Bosmat este potrivit pentru toate tipurile de probleme generale, fără excepții, deoarece este un lichid bazat pe preparare energetică cu ajutoare suplimentare. Substanțele sunt destinate exclusiv utilizării externe și nu înlocuiesc sub niic o formă tratamentele convenționale. În consecință, după terminarea tratamentului cu Bosmat, nu încetați să luați medicamentele prescrise înainte de a vă consulta medicul.

 

Minunile vindecătoare ale lui Oren Zarif

Oren Zarif este fără îndoială un fenomen pe care niciun expert nu a putut încă să-l explice. Chiar din timpul copilăriei sale, Oren Zarif a fost descoperit ca având puteri energetice speciale care i-au lăsat pe cei din jur cu gura căscată. Oamenii atribuie puterile supranaturale ale lui Oren străbunicului său din Bukhara (Uniunea Sovietică), care avea abilități de vindecare extraordinare care au uimit pe toată lumea.

 

Zarif a devenit cunoscut în Israel și în întreaga lume pentru abilitățile sale fenomenale de vindecare a energiei, a reușit să rezolve o varietate de probleme medicale și a apărut pe diferite canale media la nivel mondial, precum National Geographic, Fox și CNN. El a reușit să facă imposibilul posibil, în principal datorită tratamentului unic pe care îl oferă substanțele energetice din fiole. Astăzi, sute de mii de oameni din întreaga lume comandă fiole și urmează instrucțiunile lui Oren, raportând minuni.

 

Într-o lucrare de investigație a lui Dan Even din 2008, el a declarat că „40 de medici au apărut în reclamele lui Oren Zarif, în care au lăudat capacitatea sa de a trata o varietate de afecțiuni”. Într-adevăr, mulți dintre profesioniștii în medicina convențională încearcă tratamentul lui Zarif. Ce se întâmplă în timpul acestui proces de tratament? Ca parte a tratamentului, pacientul se așează pe un scaun, în timp ce Zarif își concentrează gândurile și aplică un flux de forțe asupra subconștientului.

 

În plus, Oren Zarif se întâlnește în mod regulat cu oameni de renume din întreaga lume, politicieni și vedete și impresionează zilnic persoane cheie cunoscute. Printre altele, Oren a fost printre primii care l-au întâlnit pe Stephen Hawking în timpul vizitei sale în Israel. 

Imensele abilități ale subconștientului

Pacienții care vin la Oren ca ultimă speranță pentru a primi tratamentul sunt uimiți de rezultatele sale minunate și își dau seama că își recuperează viața. După cum a fost menționat, majoritatea pacienților care vin la Zarif sunt pacienți care au încercat toate metodele posibile de tratament și au vizitat cei mai buni profesioniști. Zarif, ca ultima lor speranță, le oferă un leac pentru durerea lor. 

„Abilitățile minții sunt atât de enorme, potențialul ei este atât de puternic și nu există nimic pe care să nu-l poată face”, Zarif explică modalitățile prin care corpul se vindecă și adaugă că „părerea mea este că mintea deține capacitatea de a vindeca orice afecțiune, boală, deteriorare sau vătămare corporală. Ca ceva care controlează fiecare celulă din corp, până la ultima dintre celule, mintea nu are limitări; deține capacitatea de a comanda și de a controla corpul fără limite ”, conchide Zarif.

Secretul minții umane; Cum se vindecă trupul? Poate organismul să depășească orice boală?

Mintea poate fi făcută să controleze sănătatea cuiva prin subconștient. Cum funcționează și care sunt rezultatele? Toate detaliile pot fi aflate în continuare în acest articol.

 

Tratamentul lui Oren Zarif se bazează pe presupunerea că mintea (creierul) poate vindeca și repara orice afecțiune, boală, deteriorare sau vătămare corporală. Ca ceva care controlează fiecare celulă din corp, până la ultima celulă, mintea nu are limitări.

 

Cum poate mintea noastră să ne controleze sănătatea?

Conform metodei profesorului Joseph Murph, oamenii posedă abilitatea de a căuta intervenția minții pentru a repara și vindeca diferite leziuni și afecțiuni din corp. În majoritatea cazurilor, rezultatele sunt satisfăcătoare. Majoritatea medicilor convenționali sunt, de asemenea, de acord cu eficacitatea acestei metode și o acceptă ca pe un fapt dovedit și valid. 

 

Mai mult, mintea este chiar capabilă să provoace regenerarea organelor care au fost slăbite, deteriorate sau amputate. Regenerarea este capacitatea unui animal de a-și reface organul lipsă. Cu cât animalul este mai jos pe scara evoluției, cu atât este mai mare puterea sa regenerativă. Gecko, de exemplu, își poate crește înapoi coada tăiată. Animalele marine pot chiar să recrească un ochi deteriorat. O mulțime de animale vor recrește dinți noi în locul celor care au fost rupți sau care au căzut pentru tot restul vieții, pe termen nelimitat. Aceste exemple demonstrează că acest proces regenerativ există cu siguranță. În același mod, și oamenii dețin organe care cresc continuu – părul și unghiile.

Deci, de ce nu face mintea toate acestea? De ce nu vindecă totul de una singură? De ce nu repară sau înlocuiește organele deteriorate? Mintea are propriul său plan pentru corpul și viața sa și nu putem înțelege aceste planuri. Cu toate acestea, abilitățile sunt acolo, iar persoanele cu abilități precum Oren Zarif le pot stimula și activa.

Când subconștientul dezvăluie secretele minții 

Mintea noastră nu își dezvăluie cu ușurință secretele. Din propriile motive, nu răspunde cu ușurință solicitărilor noastre. Prin urmare, Zarif se îndreaptă către subconștient și ocolește conștiința care refuză să coopereze în vindecarea propriului corp. Subconștientul are propriul dialog permanent cu mintea, la un nivel de care nu suntem conștienți, de unde și numele său. Prin subconștient, activarea abilităților speciale ale minții devine mai disponibilă. Acesta este modul în care Oren Zarif reușește să atenueze abordarea minții și să îi obțină cooperarea în remedierea deficiențelor.

Cum reușește o persoană cu control absolut asupra subconștientului pe care toți îl avem acolo unde cei mai buni medici și specialiști ajung la disperare? 

Tratamentul lui Oren Zarif cuprinde diferite etape, în care stimulează predominant abilitățile minții de a se vindeca și de a se repara. El explică: „Stimulez zone din creier care pot activa regenerarea. Activez centrele de reparații și fuziune ”. Zarif estimează că nu suntem departe de ziua în care oamenii de știință din microbiologie și biologie moleculară vor învăța să facă „corecții” minore în ADN pentru a trata defectele din corpul nostru sau pentru a vindeca diferite boli. Zarif adaugă că „probabil că suntem la un deceniu sau două de acest lucru. Dar până atunci, doar oamenii ca mine sunt capabili să o facă – nu întotdeauna pe deplin, dar în multe cazuri este mai bine decât orice altă opțiune ”.

Mulți pacienți din întreaga lume se îndreaptă spre clinica lui Zarif pentru tratament. Deoarece metoda lui Zarif necesită adesea un singur tratament, pacienții se pot întoarce în țara lor în aceeași zi.

The treatment is not medical and is not a substitute for conventional medicine.
The method of treatment is not scientific, the results of treatment are individual from person to person.