יום ראשון, יולי 3, 2022

Cancerați tot ce este important să știți și ce se poate face

Terapia subconștientă poate vindeca cancerul?
În 20016, a fost publicat un raport special care dezvăluie faptul că, în ciuda progreselor semnificative în medicină, există încă o creștere a numărului de tipuri de cancer care sunt a doua cauză de deces în lume. Și 8,7 milioane de oameni au murit din această cauză în întreaga lume.
Date alarmante suplimentare care au apărut în raport indică faptul că șansa de a face cancer la bărbați este de 1 la 3, comparativ cu femeile cu un raport de 1 la 4.

Formula Bosmat adaugă îngrijirea pacientului într-un mod intuitiv, cu un tratament extern.
Zarif pregătește Bosmat și livrează nivelul global pentru îngrijirea pacientului sunt incapacitate cu zboare pentru prim ajutor

Raportul arată, de asemenea, că cancerul de prostată a fost cel mai frecvent cancer la bărbați, cu 1,6 milioane de pacienți la nivel mondial, în timp ce cancerul pulmonar a fost principala cauză de deces din cauza bolii în rândul bărbaților. La femei, cancerul de sân a fost cel mai frecvent și a dus la moartea a 2,4 milioane de femei din întreaga lume.

Și care este situația din Israel: Principalele cauze ale decesului în Israel se referă la boli cronice, cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul, tensiunea arterială și multe altele. De asemenea, în Israel femeile trăiesc, în medie, mai mult decât bărbații și, printre varietatea factorilor de risc care afectează speranța de viață, observăm că fumatul de țigări, narghilea și produse din tutun este cel mai influent factor urmat de factori precum dieta sănătoasă, exerciții fizice, expunerea la aer poluare, obezitate și stres.

Medicina afectează calitatea vieții
Cu fapte și cifre, este imposibil de argumentat și se dovedește că calitatea asistenței medicale are un impact semnificativ asupra speranței de viață și mai ales atunci când vine vorba de îngrijirea preventivă, dar ce se întâmplă atunci când medicii renunță și nu reușesc să vindece?
În aceste cazuri, când aproape nu există nicio șansă, pacienții și familiile lor caută orice cale spre un miracol și găsesc un medicament care să salveze viața sau care să le prelungească viața, și aici este metoda de tratament prin subconștient, condusă de Oren Zarif, intră și el în joc.

Zarif tratează metoda psihokinezei și reușește să vindece, să întărească, să corecteze și să îmbunătățească calitatea vieții acolo unde medicina convențională eșuează. Mulți dintre pacienții săi sunt ajutați de aceasta în stadiile incipiente ale durerii și simptomelor bolii și, în multe cazuri, reușesc să găsească o soluție la problemă prin puterea subconștientă.
Pentru a fi salvat de amputare datorită forțelor subconștientului
Hedva suferea de o tumoare de cartilaj. A trebuit să fie supusă la două intervenții chirurgicale dificile și chiar după acestea medicii au spus că probabil nu va exista o scăpare de la amputare – dar nu s-a întâmplat! Hedva a venit la clinica lui Oren Zarif și a fost tratată folosind metoda subconștientă, datorită căreia a supraviețuit.
"Oren Zarif m-a salvat de pericolul amputării. Am avut condrosarcom (cancer osos) și am suferit de o creștere malignă a celulelor cartilajului și, ca rezultat, oasele mele au fost deteriorate și am fost rănit și în pelvis. Am fost supus la două intervenții chirurgicale dificile și complicate și a fost foarte limitat în mișcare. "Ne-am propus să avem o amputare pentru a îndepărta osul cu tumora. Medicii au spus că nu mai este nimic de făcut. Eram pe punctul de a avea o amputare a piciorului, dar, întâmplător, am citit un articol în ziar despre Oren Zarif și am decis să mă duc să încerc.

Oren Zarif tratează prin forțele subconștiente și ajută corpul să se vindece singur. Zarif a apelat la o metodă unică pe care a dezvoltat-o ​​prin intermediul căreia îi ajută pe pacienții cu diverse boli să-și depășească starea și, în multe cazuri, să se refacă. Metoda lui Zarif se bazează pe capacitatea sa energetică de a influența zonele relevante în timp ce creează un proces de auto-vindecare a corpului prin subconștient.
Arbitrii, avocații, medicii, oamenii de afaceri, fotbaliștii, angajații, lucrătorii independenți, gospodinele și practic toți vin la clinica sa.
„Este incredibil!”, Conchide Hedva. "Datorită tratamentelor Oren, mă simt bine. Durerea teribilă pe care am suferit-o a scăzut cu cel puțin 85%. Eu iau mai puține pastile decât eram obișnuite și îi mulțumesc lui Oren că m-a salvat".
În realitatea israeliană și globală, când speranța de viață crește, medicina avansează și totuși există foarte multe cazuri în care medicii nu au puterea de a ajuta – există loc pentru a obține o opinie de la oricine poate ajuta. De la oricine poate preveni suferința și de la oricine poate prelungi viața și mai ales vindeca. Oren Zarif a semnat mii de povești de succes în care a salvat oamenii de multe boli și, în același timp, a redus suferința și a oprit durerea.
Simțiți-vă liber să citiți despre site-ul web Oren Zarif și puterile vindecătoare ale subconștientului.

Totul despre cercetarea cancerului
Studiile de cancer de gradul 4 sunt mult mai dificil de realizat decât alte tipuri de studii de cancer. Aceste studii despre cancer sunt, în general, mai dificile, deoarece se ocupă de celule care cresc, care nu se înmulțesc ca celulele normale din corpul nostru. Din această cauză oamenii de știință au dezvoltat metode de examinare a efectelor pe care le va avea tratamentul cancerului asupra individului în loc să studieze pur și simplu ce se întâmplă cu celulele normale.

Cele patru tipuri diferite de cancer pe care un om de știință le-ar putea studia includ carcinomul cu celule scuamoase, melanomul, carcinomul cu celule renale și cancerul gastric. În plus, aceștia vor examina și efectele pe care tratamentele care sunt utilizate pentru aceste tipuri de cancer le vor avea asupra individului. Vor testa nivelurile de hormoni, nivelurile de toxine din organism, tendințele genetice și obiceiurile și comportamentele indivizilor.

Studiile de cancer de gradul trei sunt mult mai ușor de realizat și de analizat. Se vor concentra asupra faptului că celulele care se divid și cresc într-un laborator prezintă semne ale bolii. Se vor uita dacă există sau nu anomalii. Aceștia vor testa lucruri precum mutații ADN, gene lipsă, proteine ​​disfuncționale și particule străine. De asemenea, se vor concentra asupra faptului că celulele secretă sau nu exces de lichide. Uneori, animalele de laborator sunt utilizate pentru aceste teste, în special celulele non-umane.

Studiile de cercetare a cancerului de gradul doi sunt cele mai ușoare dintre toate tipurile. Vor analiza dacă celulele canceroase scurg sau nu toxine în sânge. Ei vor examina diferite organe din corp și rolul pe care îl joacă în diferitele tipuri de cancer. De exemplu, vor testa organele pentru proliferare, imunitate, răspuns la inflamație. De asemenea, vor examina diferite probe de țesut.

Cercetarea cancerului de gradul unu se efectuează adesea folosind probe de țesut din abdomen, ficat, plămâni și creier. Acest tip de investigație va analiza genetica cancerului. Acesta va examina diferite simptome și semne de cancer. De exemplu, colonoscopia poate fi comandată pentru a testa polipii.

Al treilea tip de cercetare a cancerului este adesea foarte simplu și ușor de realizat. Pur și simplu va căuta anomalii în celule. Unele dintre acestea includ lucruri precum distorsiunea ADN-ului. În plus, poate căuta anomalii în exprimarea genelor. Un tip de cancer care produce frecvent astfel de anomalii este cancerul de sân. Există diferite teste care pot fi comandate pentru a testa acest lucru.

Ultimele patru tipuri de cercetare a cancerului sunt efectuate într-un laborator. Aceste tipuri vor cerceta efectele diferitelor medicamente asupra diferitelor tipuri de cancer. De fapt, acesta este unul dintre motivele majore pentru care cercetarea este finalizată. Există unele cazuri în care anumite medicamente vor funcționa asupra unui tip de cancer, dar nu au niciun efect asupra altui tip.

Desigur, toate tipurile de cercetare vă vor putea oferi o idee dacă aveți sau nu un anumit tip de cancer. Cu toate acestea, atunci când aveți dubii, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Vă pot spune dacă aveți sau nu un cancer de gradul patru și care vor fi următorii pași.

Practic, cercetarea cancerului se face pentru a afla despre toate tipurile diferite de cancer și despre modul în care acestea afectează corpul. Tipurile de cancer studiate variază foarte mult. În timp ce cancerul pulmonar poate afecta în mod egal bărbații și femeile, cancerul de stomac poate afecta în mod egal ambele sexe. Prin urmare, cercetarea cancerului analizează mai multe tipuri diferite de cancer pentru a afla ce funcționează și ce nu.

În timp ce au loc diferite tipuri de cercetare a cancerului, există o serie de tipuri diferite de opțiuni de tratament disponibile pentru cei care suferă de cancer. Unele tipuri de tratamente pot funcționa pentru anumite tipuri de cancer, în timp ce altele nu vor lucra asupra lor. Cel mai bun lucru de făcut este să vorbiți cu medicul dumneavoastră. El sau ea vă va putea informa dacă un anumit tip de tratament va funcționa sau nu pentru dvs. În timp ce studiile asupra cancerului sunt extrem de importante, ele reprezintă doar o parte a tratamentelor împotriva cancerului.

În general, cancerul este o boală foarte gravă. Cu toate acestea, este posibil să-l tratați și chiar să trăiți cu el, precum și cu mulți alți oameni din întreaga lume. Oricine suferă de cancer poate profita de diferite tipuri de tratamente care le sunt disponibile pentru a lupta împotriva luptei împotriva bolii. Atâta timp cât o persoană are o nutriție adecvată, exerciții fizice regulate și, bineînțeles, prevenirea cancerului, poate trece prin tratamentele sale împotriva cancerului și poate trăi o viață normală și fericită.

Hedva M. a suferit de o tumoare de cartilaj, a suferit două intervenții chirurgicale dificile și medicii au spus că i se pare imposibil să se amputeze piciorul – până când a ajuns la tratament cu metoda subconștientă.
Hedva M. zâmbește. Oren Zarif, a spus ea, a salvat-o de pericolul amputării. Hedva a dezvoltat condrosarcom (cancer osos), o creștere malignă a celulelor cartilajului care afectează în principal oasele lungi și pelvisul. A suferit două intervenții chirurgicale dificile și complicate la picior și merge cu ajutorul cârjelor.
Creșterea acestui tip de cancer se dezvoltă în organism într-un ritm lent în umeri, pelvis și părți ale brațelor și picioarelor. Uneori tratamentul unui astfel de cancer, ca în povestea lui Hedva, necesită o amputare parțială și / sau completă a membrelor în care este îndepărtat osul în care se află tumora.
„Medicii au spus că nu mai este nimic de făcut”, spune Hedva. "Eram pe punctul de a avea o amputare a piciorului, dar am citit articole din ziare despre Oren Zarif și am decis să merg la el. Am venit – și chiar m-a salvat!"
„Este incredibil!”, Continuă Hedva. "Astăzi, datorită tratamentelor lui Oren, mă simt bine. Durerea cumplită pe care am suferit-o a scăzut cu cel puțin 85%, dacă nu chiar mai mult! Eu iau mult mai puține pastile decât am luat înainte, nu este nimic de comparat … mulțumesc cu adevărat lui Oren că m-a salvat. " .


Este posibil să depășești vreo boală? Cum se vindecă singur corpul?
Potrivit lui Oren Zarif, secretul se află în subconștient!
Oren Zarif a dezvoltat o metodă unică concepută pentru a ajuta pacienții și bolnavii. Această metodă se bazează pe capacitatea sa energetică de a influența zonele relevante pentru a crea un proces de auto-vindecare a corpului prin subconștient.
Oren Zarif tratează în fiecare zi zeci de oameni – inclusiv medici, directori, oameni de afaceri către profesioniști independenți, angajați, pensionari, gospodine și multe altele. Toți sunt tratați la clinicile din Ierusalim sau Bnei Brak și beneficiază de vindecare, recuperare sau ameliorare semnificativă din starea lor.
Oren Zarif tratează metoda psihokinezei și exercită un efect energetic asupra locurilor relevante ale pacientului, pentru a stimula organele care sunt adecvate pentru o funcționare eficientă.

מחלות סרטן כתבה כללית רומנית